Skip to content

Anlora feat Dj Project – Hard On You (A Paris) – PREMIERA

ANLORA face inconjurul lumii si ajunge in Romania cu Dj Project cu single-ul “Hard On You (A Paris) si videoclipul pe care il vezi in premiera in Romania!

Cu versuri in limba engleza si franceza, piesa beneficiaza de o dubla lansare, atat in Romania, cat si la nivel international, prin intermediul Sony Music.

Compusa de catre Kazibo Music, Hard On You (A Paris) este o piesa la care Alex Pelin, Ovidiu Baciu si Gino Manzotti au lucrat luni de zile pana s-a ajuns la aceasta forma, in care se combina perfect accentul frantuzesc cu limba engleza. Videoclipul de imagine este regizat de catre Bogdan Zaharescu, in care ANLORA aduce o nota fresh si exotica unui proiect de renume din muzica romaneasca.

Nascuta in Franta, ANLORA si-a petrecut copilaria in Anglia, unde a facut parte dintr-un cor, si in Camerun, unde a jucat in numeroase piese de teatru. Intre muzica, dans si cursuri de teatru, ANLORA imbina cariera muzicala cu studiile economice, la o universitate din Bucuresti. Pasiunea pentru muzica a mostenit-o de la bunica sa din Romania, de care este foarte apropiata.

Ultimul clip lansat de DJ Project (cu Adela Popescu, bineinteles) a fost Fara tine in vara anului trecut. LIKE it?

Citește în continuare