Skip to content

Annabelle, papusa malefica, in premiera la Dracula Film: Horror & Fantasy Horror

Vesti bune pentru fanii filmelor de groaza! Ua dintre cele mai inspaimantatoare papusi din istoria filmelor horror ajunge la Brasov!

 

Organizatorii de la Dracula Film: Horror & fantasy Festival au anuntat doua filme noi in line-upul celei de-a 2-a editii: Annabelle si Northmen: A Viking Saga.

Horrorul cu accente supranaturale Annabelle (USA, 2014) este un spin-off al filmului The Conjuring a carui actiune incepe inainte ca fortele raului sa se fi dezlanţuit. John Form a gasit darul perfect pentru sotia sa, Mia: o papusa vintage, frumoasa, imbracata intr-o rochie de mireasa alba. Dar incantarea Miei nu dureaza mult. Intr-o noapte de cosmar, locuinta lor e invadata de membrii unui cult satanic, care ataca violent cuplul. Si acestia nu lasa in urma doar balti de sange si teroare. Cultistii aduc la viata o entitate atat de malefica, incat oricat de cumplite ar fi faptele lor, tot nu se compara cu ispravile creaturii sinistre care e acum Annabelle.
Regia filmului ANNABELLE este semnata de John R. Leonetti iar James Wan (The Conjuring) apare ca producator. V-am povestit si noi despre Annabelle, aici.

Trailer Annabelle

Un alt film care va avea premiera in cadrul Festivalului Dracula este Northmen –A Viking Saga/ Saga Vikingilor, care va fi proiectat in inchiderea celei de-a doua editii a Dracula Film: Horror and Fantasy Festival, duminică, 5 octombrie. Si despre acest film v-am povestit deja, chiar zilele trecute, aici.

Alte delicatese Dracula Film: Horror & Fantasy Festival gasiti aici.

Citește în continuare