Skip to content

Annely Cole, Dj Sava si Hevito – Bamboleo (videoclip)

Dj Sava a facut o piesa pentru Annely Cole iar aceasta a pregatit deja un videoclip pe care l-a lansat imediat dupa Pasti.

 

Iti mai aduci aminte de Nicoleta Aneni, membra fostei trupei Sweet Kiss? Ei bine, in perioada anilor \’90, facea furori, alaturi de colegii de breasla, cu piesa Alin, Alin, megahit-ul acelei perioade. Acum, la mai bine de 10 ani de la destramarea proiectului muzical, solista tot incearca sa dea lovitura prin cariera solo si nu prea reuseste.

A avut colaborari cu producatori de succes de la noi, a lansat 6 single-uri si si-a luat numele de scena Annely Cole. Acum lanseaza Bamboleo, alaturi de Hevito, o melodie compusa si produsa de Dj Sava, Yolo, Marius Rozsdas, Ciprian Blaga.

Pentru noua piesa, Annely a filmat o zi intreaga, la padurea si lacul din Snagov, cu regizorul Florin Botea.  Noul single este lansat impreuna cu Sprint Music, casa de productie cu care artista este semnata. PLAY!

Annely Cole – Bamboleo (feat. Hevito) Official Video

Intre timp, DJ Sava a lansat la inceputul anului videoclipul unui single care avea sanse sa ajunga mare hit dar nu s-a intamplat: Te strig cu Connect-R si Misha.

Iti place Annely Cole?

Citește în continuare