Skip to content

Annely Cole – Need You (videoclip)

Ati auzit de Annely Cole si a ei piesa Need You. Ei bine, a scos si un videoclip pentru ea, in regia lui Gabriel Huiban, primul clip pe care producatorul si cantaretul il realizeaza. Personajul masculin este interpretat de Vladimir Draghia pe care poate il stiti dintr-o telenovela romaneasca.

Cantareata a declarat: Astept cu nerabdare reactiile ascultatorilor, privitorilor. Impreuna cu cei de la Gala Records, am realizat acest proiect la care s-a muncit destul de mult. Nu vrea si nu o sa ma opresc aici! a declarat Annely Cole.

Eu una nu sunt impresionata nici de piesa, nici de videoclip, dar poate voi aveti alta parere. Dati play mai jos si imi spuneti ce credeti.

Annely Cole nu este deloc straina de showbizul autohton, ea activand in urma cu cativa ani intr-o formatie ce facea legea prin topurile romanesti. Cantareata s-a retras pentru cativa ani buni pentru a-si pregati reintoarcerea in muzica, iar in prezent ea locuieste in Italia.

Gabi Huiban e responsabil pentru alte doua piese pe care sigur le stiti. Una apartineAnnei LeskoGet It, iar cealalta pentru No7 si a lor Here I Am. La un moment dat colaborase si cu Giulia pentru Te-am ales.

Voi ce ziceti? Hit or go home?

Citește în continuare