Skip to content

Annes a filmat videoclipul pentru Unde…

Annes a lansat la inceputul lunii trecute piesa Unde…iar de curand a filmat si videoclipul, in regia lui Millo Simulov. Annes are tinute avangardiste in noul sau material video, dar si decoruri inedite si spectaculoase.

Mai dureaza ceva pana putem vedea materialul final, acum avem doar cateva poze de la filmari. Millo Simulov a primit anul trecut premiul Juriului la Cannes iar anul acesta are doua nominalizari la premiile Gopo. De lookul lui Annes se ocupa aceeasi echipa cu care lucreaza din 2008: designerul Laura Lazar, Ligia’s Accessories, make-up artist Dana Argesan si hair stylist Cami Negrea.

Rochia pe care o vedeti in imagini pune cateva probleme cantaretei, pentru ca in afara de dimensiunile impresionante mai are atasati si 10 barbati, in timp ce mainile pictate ale celor peste 50 de figuranti incearca sa o tina prizoniera. Se anunta deja un concept interesant si noi abia asteptam sa vedem rezultatul celor peste 20 de ore de filmari. Despre piesa Unde v-am povestit la momentul lansarii, ea fiind produsa de Gabi Huiban, dar mai multe detalii aveti aici.

Ce ziceti de pozele de la filmari? Se anunta un clip interesant?

Citește în continuare