Skip to content

Anthony – Cand noaptea vine / Stinge lumina (Urban Studio)

Anthony are un medley Cand noaptea vine… stinge lumina din hiturile lansate de Alex Velea si Ruby, special pentru noul episod Urban Studio!

 

Anthony Icuagu si-a facut simtita prezenta in industria muzicala in ultimii doi ani, desi are un contract cu una din cele mai mari case de discuri din Romania de mai multa vreme. Participarea la Vocea Romaniei i-a adus expunere mare, recent a facut un show bun la Eurovision asa ca am vrut sa-l cunoastem mai bine si sa aflam daca are X Factor-ul sau daca este, cu adevarat, una din vocile Romaniei.

Avem trei episoade speciale cu Anthony la Urban Studio iar primul dintre ele ne-a surprins si pe noi, cand am auzit alegerea pe care artistul a avut-o in ceea ce priveste cover-ul pe care l-a ales.

Mai jos aveti un medley din doua hituri mari din ultimul an ce se completeaza: Cand noaptea vine… stinge luminile. A fost filmat in studiourile Mosquito Production cu Gabriel Baruta la butoane. PLAY!

Recent, Anthony a lansat un videoclip cool pentru noul sau single – Dream Girl. El s-a ocupat de acest material video, impreuna cu echipa lui iar oamenii au inceput sa ii spuna cantaretul-regizor pentru ca in ultimul an a lucrat cu o multime de artisti romani pe partea de regie.

In rest, pe Anthony Icuagu il gasiti in fiecare miercuri in Mike’s Pub acolo unde canta despre Dream Girl, despre nopti pierdute cu prieteni si multe altele. Il mai gasiti si pe pagina lui de Facebook.

Va place noul episod Urban Studio?

Citește în continuare