Skip to content

Antonia – I Got You, Jameia – live

Antonia se pregateste sa ia cu asalt lumea intreaga! Artista a postat o varianta live a noului single pe contul ei de YouTube, fiind acompaniata de chitaristul de la The Marker, cel care apare in toate filmarile acustice ale Innei.

Antonia a fost cooptata in echipa Global Music Management, aceeasi echipa care a ridicat-o pe Inna si a promovat-o in toate teritoriile din lume, i-a gandit strategia de promovare si a adus-o unde este azi.

Inna nu a fost singurul artist roman care a avut succes international in ultimii ani, au mai fost si altii (Edward Maya, Alexandra Stan) insa toata Europa si America Latina o stie pe cantareata din Romania, in cazul celorlalti, piesele sunt mai cunoscute decat ei.

Urmatoarea victima in vizorul european este Antonia care are tot ce ii trebuie sa intre in inimile lumii intregi: are voce, e foarte frumoasa si carismatica. Iar cu asta ne convinge si in inregistrarea de mai jos unde auzim noul ei single intr-o varianta speciala.

Asculta noul single Antonia in varianta oficiala – I got you – primul lansat dupa cele doua hituri marcate in ultimul an – Marionette si Pleaca.

Unde crezi ca va ajunge Antonia cu noul single? A intrat in playlistul tau?

Citește în continuare