Skip to content

Antonia si Connect-R au facut super show la Balul Bobocilor Colegiului National Sf. Sava

Elevii Colegiului National Sf. Sava din Bucuresti s-au distrat de minune aseara in Club BOA, acolo unde Antonia si Connect-R au facut o atmosfera incendiara la balul bobocilor.

Ne era dor de un bal de boboci asa ca am acceptat invitatia lor si ne-am simtit si noi pentru o seara ca in liceu. Toti invitatii s-au aranjat, s-au machiat, astfel incat sa arate cat mai bine pentru aceasta seara unica in viata oricarui boboc de liceu.

Prietenul nostru Vali Barbulescu a fost prezentatorul acestui eveniment si a reusit sa-i mobilizeze pe toti cei prezenti in cadrul probelor pentru Miss si Mister Boboc. Am avut 7 perechi de baieti si fete care mai de care mai frumosi si mai talentati.

Mi-a placut foarte mult proba de dans la care toti cei 14 concurenti au realizat o coregrafie foarte complexa si entertaining. Nu stiu cine a fost coregraf, dar merita toate felicitarile.

Iata cum au fost impartite premiile:

Miss & Mister Popularitate: Diana Treeroiu si  Sergiu Costescu

Locul 3: Ioana Fofirca si Mircea Floris

Locul 2: Ana-Maria Curavale si Gabriel Oproiu

Miss & Mister Boboc 2013: Elodie Tusac si Andrei Ungureanu

Am avut parte si de doua concerte explozive care au ridicat in picioare chiar si profesorii. Prima invitata a fost Antonia, care a venit imbracata intr-un outfit foarte provocator.

Nici la partea de cantat n-a stat prost, iar liceeni au cantat la unison cu ea piese precum Marionette, Morena, \’Jameia, Marabu sau Hurricane. Ba mai mult, show-ul a avut si un moment de medley in care Antonia a cantat piese de la The Black Eyed Peas sau Rihanna.

Cel de-al doilea invitat a fost Connect-R care a venit cu intreaga sa gasca de dansatori si cu chitaristul sau deja celebru. Vara nu dorm, Da-te-n dragostea mea sau Alarma au facut clubul sa rasune de glasurile elevilor din Sava.

Varianta acustica a piesei Noi ne potrivim a fost insa preferata a acestora, iar Connect-R ne-a aratat cu ocazia asta si firea lui sensibila.

In rest, distractie si voie buna, petrecerea tinad pana tarziu in noapte. Va lasam acum cu cateva poze realizate de colegul meu Valentin-Narcis Sturzu.

Restul pozelor o sa fie urcate in aceasta seara pe pagina noastra de Facebook ca sa va puteti tagui in voie.

Ati fost aseara la bal? Cum vi s-a parut atmosfera?

Citește în continuare