Skip to content

Anul viitor, Alina Cojocaru curatoriaza si danseaza intr-un program special la Sadler’s Wells. Bilete de la 15 lire

Cea mai cunoscuta si mai apreciata balerina romanca, Alina Cojocaru, va dansa intr-un program special curatoriat chiar de ea in noul sezon anuntat astazi de una dintre cele mai mari companii de dans din lume, Sadler’s Wells.

Spectacolele au loc la sediul central Sadler’s Wells, in Londra, anul viitor intre 20 -23 februarie, iar show-ul va avea si invitati speciali, printre cei anuntat deja fiind coregraful si balerinul de origine daneza, Johan Kobborg, alaturi de care Alina Cojocaru a realizat unele dintre cele mai emotionante si spectaculoase momente din baletul clasic al ultimilor ani.

Programul va include atat momente clasice, cat si creatii noi. Fanii Alinei Cojocaru trebuie sa stie ca in program e anuntat si duetul iconic “Marguerite and Armand” de Sir Frederick Ashton. BIletele incep de la 15 lire si pot fi cumparate de aici.

Mai jos Marguerite and Armand – Pas de deux in interpretarea Tamarei Rojo si a lui Sergei Polulin

O noua colaborare cu Sergei Polunin si spectacole in Hamburg pentru Alina Cojocaru in 2020.

Alina Cojocaru este in acest moment resident – artist invitat al baletului din Hamburg si colaboreaza cu English Royal Ballet unde danseaza in Giselle, o reinterpretare moderna realizata de renumitul coregraf Akram Khan.

In vara, Alina Cojocaru a lucrat alaturi de Sergei Polunin pentru o noua versiune a baletului Romeo si Julieta care a avut premiera la Verona, si va pleca in turneu mondial incepand de anul viitor. Am mai scris despre aceasta noua versiune a spectacolului Romeo si Julieta, aici si aici.

Mai jos un moment de la repetitiile Romeo & Juliet

Citește în continuare