Skip to content

(Update galerie foto) Cele mai elegante aparitii la Wimbledon 2023. Printesa de Wales, Regina Camilla, Bon Jovi, Roger Federer, Anna Wintour si David Beckham au fost printre invitatii in Loja Regala.

Turneul de tenis Wimbledon este unul dintre cele mai importante evenimente din Londra pe perioada verii din mai multe motive. Pe de o parte, reuneste cei mai buni jucatori de tenis din lume intr-un cadru care imbina traditia si modernitatea, fiind cel mai vechi turneu de tenis din lume. 

In acelasi timp, Wimbledon este unul dintre evenimentele preferate ale familiei regale iar celebritatile care nu primesc invitatie in loja regala, se bucura de meciurile de tenis din alte loje dedicate lor, fiind invitate deseori de numerosii sponsori ai turneului. 

Mai jos va prezentam cele mai elegante si importante aparitii de la Wimbledon 2023, de la Printesa de Wales care a fost prezenta alaturi de Roger Federer si sotia sa la Regina Camilla, actorii din serialele Brigderton si Queen Charlotte, muzicieni, artisti contemporani si prezentatori tv care si-au adaptat stilul vestimentar la tema specifica turneului: petrecerea de gradina (garden party).

Evenimentul a inceput pe 3 iulie si se va incheia duminica, 16 iulie cand se vor juca finalele si vor fi premiati castigatorii turneului.

Kate Middleton si Roger Federer
Regina Camilla

In Loja Regala au mai fost invitati si David Beckham, insotit de mama lui, fosta campioana la tenis Billie Jean King, cantaretul american Jon Bon Jovi si regizorul Andrew Lloyd Webber.

Distributia serialelor Brigderton si Queen Charlotte a fost prezenta in zile repetate la Wimbledon 2023.

Citește în continuare