Skip to content

Ariana Grande – Last Christmas (cover Wham!)

Ariaan Grande le face o surpriza de sarbatori fanilor ei si inregistreaza un cover dupa un succes semnat de Wham! Tanara cantareata ne ofera versiunea ei pentru Last Christmas, un adevarat clasic de Craciun.

Lansata in anii 80, piesa a devenit nelipsita de playlisturile de Craciun, iar piesa scrisa si produsa de George Michael a beneficiat de o multime de coveruri si interpretari de-a lungul anilor.

Este cazul si versiunii lansate de Ariana Grande, care o duce intr-o zona moderna, cu tot cu un beat hip-hop, produs de The Rascals. Cum suna, ascultati mai jos.

Ariana Grande va continua seria de cantece de sarbatori si promite sa lanseze in fiecare weekend cate un track specific perioadei. Nu e singura care a procedat astfel, Kelly Clarkson a lansat un intreg material de sarbatori – Wrapped in Red, de pe care am putut asculta deja piese ca White Christmas sau Underneath the Tree. Si Mary J Blige a venit cu un album de sarbatori, iar primul clip, foarte glam si in tonul cu spiritul festiv, il puteti vedea aici.

Cum vi se pare reinterpretarea Arianei?

 

Citește în continuare