Skip to content

Ariana Grande, Stevie Wonder – Faith (videoclip nou)

Stevie Wonder si Ariana Grande si-au unit vocile pentru coloana sonora a filmului Sing, iar videoclipul pentru Faith ii prezinta pe cei doi, dar si personaje din animatia care si-a facut debutul in cinematografe inainte de Craciun.

 

Sing e o animatie in care vocile personajelor prin viata prin intermediul actorilor Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton, Tori Kelly, Jennifer Hudson si urmaresc povestea unui director de teatru care incearca sa il aduca la vechea glorie prin intermediul celei mai tari competitii de talente.

 

Ariana Grande a avut un an foarte bun, albumul cu numarul trei din cariera a debutat pe locul 2 in Billboard 200 si a dat piese care au ajuns repede pe repeat. Intai trackul care da titlul discului, ce a urcat pana pe locul 10 in Hot 100, urmat apoi de Into You, unul dintre hiturile acestei veri si Side to Side, featuring-ul cu Nicki Minaj care a urcat pana pe locul 4.

Va place featuring-ul Ariana Grande – Stevie Wonder?

Citește în continuare

Lost City of Z - trailer

Iata trailerul unui film in care aventura joaca rolul principal: Cei mai aventurosi din fire vor casca probabil ochii mari la urmatorul trailer care ne poarta tocmai in Amazon in…

Citeste mai mult