Skip to content

Armin van Buuren a anuntat datele si locatiile pentru turneul Armin Only: Intense

  • envelope icon

Catch Your Light! Acesta este sloganul sub care se va desfasura turneul mondial Armin Only: Intense, care include 20 de evenimente trance ce vor avea loc in 19 orase.

Ce DJ sau artist international organizeaza si gazduieste doua turnee mondiale in acelasi timp? Probabil niciunul, cu exceptia lui Armin van Buuren. Dupa ce in vara si-a lansat cel de-al cincilea album si dupa ce toamna aceasta a dezvaluit turneul A State of Trance 650, DJ-ul numarul 1 al lumii a facut ieri mult asteptatul anunt privind o noua editie a turneului mondial Armin Only, prilejuita de noul album Intense.

Mai jos aveti anuntul video oficial, pe fundalul caruia se aude Intense, piesa care deschide si da titlul celui mai recent material de studio al lui Armin van Buuren!

Armin van Buuren, despre Armin Only – Intense:

Spre deosebire de vremurile noastre, cand totul se bazeaza seturi scurte si momente rapide, eram obisnuiti cu seturile lungi, cu calatoriile muzicale. Pe asta se bazeaza Armin Only – sa ii ia pe clubberi intr-o calatorie muzicala de peste 6 ore. Prin show-urile Armin Only – Intense, am posibilitatea sa le spun acestora istoria completa a noului meu album – de fapt, tot ceea ce vreau sa spun din punct de vedere muzical.

Fara sa luam in calcul cele doua sneak preview-uri (denumite initial repetitii) de pe 31 octombrie si 1 noiembrie din Den Bosch, Olanda -la care vor participa doar cateva mii de tranceri norocosi-, turneul Armin Only Intense va debuta pe 15 si 16 noiembrie 2013 in Amsterdam, dupa care va ajunge in Kiev, Mumbai, Sofia, Saint Petersburg, Utrecht, Minsk, Helsinki, New York, Chicago, Toronto, Vancouver, San Francisco, Los Angeles, Monterrey, Mexico City, Melbourne, Sydney, Johannesburg si Moscova.

In total, 20 de evenimente, 19 orase, 12 tari. Se pare ca in lunile ce urmeaza vor fi anuntate alte cateva locatii, deci inca putem spera la un show Armin Only si in Romania.

Daca nu vom avea Armin Only Intense la Bucuresti, cei care vor sa il vada pe Armin van Buuren mixand peste 6 ore, insotit pe scena de vocaliste si vocalisti, chitaristi, dansatori, orchestra si multe alte surprize, pot sa traga o fuga ori in Ucraina, ori in Bulgaria sau, de ce nu, in Olanda – epicentrul genului trance.

Planuiti sa mergeti la unul dintre evenimentele Armin Only?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *