Skip to content

Armin van Buuren anunta Invazia A State of Trance 550

Zilele trecute, Armin van Buuren a anuntat primul gig din cadrul turneului mondial A State of Trance 550, turneu care va celebra pe parcursul a catorva saptamani editia cu numarul 550 a celei mai ascultate emisiuni de radio trance.

Seria de evenimente A State of Trance 550 este numita de catre Armin van Buuren, cel mai popular dj trance din lume, Invasion. 31 martie 2012, Brabanthallen, Den Bosch, Olanda – aici va avea loc primul spectacolul din maratonul ASOT 550.

Lineup-ul este momentan un secret, insa stim ca Armin va aduce fanilor sai cele mai tari nume din zona trance, plus un set de warm-up exclusiv pe care dj-ul il va tine pentru primii 2 500 de tranceri care isi cumpara bilet.

Sunt curios ce ne pregateste olandezul, caci anul trecut A State of Trance 500 a facut istorie in jurul lumii, cu 5 evenimente pe 5 continente, pe parcursul a 5 saptamani. Armin van Buuren si ALDA Events ne promit pentru 2012 un turneu mondial si mai mare, cu mai multe evenimente si cu mai multa interactiune cu cei 15 milioane de ascultatori pe care ii are show-ul radio in fiecare saptamana.

Remember Gaia – Status Excessu D, imnul ASOT 500. Pentru A State of Trance 550 Armin van Buuren ii provoaca pe producatorii de muzica trance sa realizeze imnul oficial al Invaziei din 2012. Data limita este 8 decembrie 2011, iar decizia apartine ascultatorilor A State of Trance.

Eu astept cu nerabdare A State of Trance 550. Sunteti pregatiti pentru Invazia A State of Trance 550? V-ati dori ca ASOT 550 sa vina in Romania?

Citește în continuare