Skip to content

Armin van Buuren – Gaia – Status Excessu D (tema ASOT 500)

Celor mai multi dintre noi ne este greu sa ne aducem aminte cum arata muzica trance inainte de Armin van Buuren. Meritul producatorului si DJ-ului olandez nu este doar ca a ajutat la cresterea industriei, ci ca a ridicat, prin fiecare productie si proiect nou, standardele acesteia. A State of Trance a devenit un concept emblematic si in jurul acestui radio show s-a construit o comunitate imensa, cea mai mare de acest tip din lume. Peste 15 milioane de fani asculta in fiecare saptamana ASOT, pentru doua ore de muzica excelenta. Anul acesta este prilej de mare sarbatoare pentru acest show radio, fiindca implineste 500 de episoade! Cinci sute de saptamani de muzica buna, peste 10 ani de emisie, mii de piese exceptionale, zeci de staruri ale muzicii electronice care s-au nascut aici.

Desigur ca Armin are standarde de productie extrem de inalte si nu putea lasa ca acest eveniment sa treaca fara sa-i fie dedicata o piesa la fel de speciala ca aniversarea pe care o celebreaza. Pentru a face acest lucru, el a imbracat din nou cealalta personalitate a sa, Gaia, sub care a mai produs \’4 Elements\’, \’Tuvan\’ si \’Aisha\’, si a creat Status Excessu D. Track-ul se va auzi pe 5 continente, timp de 5 saptamani, acolo unde Armin si o mana de alti DJ de seama vor sustine show-uri celebratorii pentru ASOT 500: Johannesburg, Buenos Aires, Den Bosch (Olanda), Sidney si Miami.

Aceasta piesa contine toate elementele care l-au facut pe Armin sa fie unul dintre cei mai importanti artisti din muzica electronica: unitate, caldura, beat-uri explozive si o doza de mister si asteptare prin care producatorul olandez a stiut mereu sa-si duca fanii pe culmile fericirii.

Nu mai ramane decat sa ascultati si sa-mi spuneti daca si pe voi v-au trecut fiori.

 

 

Sursa foto.

Citește în continuare