Skip to content

Artistii sustin campania „Spune NU Hepatitei”

Vedete precum Holograf, Hi-Q, Vali Barbulescu sau Mihai Bendeac s-au alaturat unei campanii de educare si informare a publicului despre cum poate fi prevenita hepatita. Campania se numeste Spune NU Hepatitei si a fost demarata de Coreus Publishing impreuna cu Dr. Adrian Streinu Cercel. Se va desfasura pe parcursul a trei luni (iulie-septembrie), timp in care publicul va putea intra pe site-ul StreinuCercel.ro pentru a gasi mai multe informatii legate de acest subiect.

HOLOGRAF: De ce sa nu te bucuri in siguranta de toate lucrurile care iti fac placere. Alege sa ramai in cea mai buna forma pentru tine si prietenii tai! Vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B!

HI-Q: E atat de simplu fii sanatos si plin de energie! Mergi si vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B !

VALI BARBULESCU: Stiu ca de cele mai multe ori Romania este un exemplu de ignoranta si delasare. In multe domenii. Inclusiv in sanatate/medicina. Din pacate oamenii nu stiu sau nu inteleg faptul ca este mult mai usor sa previi decat sa vindeci. Hepatita A si B sunt maladii care pot fi prevenite foarte usor dar care dau foarte mari necazuri atunci cand afecteaza oamenii. Asadar, informati-va si apoi mergeti la un centru medical specializat pentru un vaccin ! Este un simplu gest ce va poate scuti de suferinta si va poate chiar salva viata !

MIHAI BENDEAC: Vaccineaza-te ca sa te poti bucura din plin de viata! Prin aceste testimoniale, vedetele doresc sa convinga cat mai multa lume sa se vaccineze impotriva hepatitei A si B, de a-ti face periodic setul de analize si de a respecta normele de igiena prin care te poti proteja de celelalte tipuri de virusuri hepatice.

Citește în continuare

Inna isi cauta instrumentisti!

    Inna isi cauta instrumentisti pentru band (chitara, bas, percutie, clape) si inginer de sunet. Daca sunteti interesati sa participati la preselectie, puteti scrie pe adresa de mail a…

Citeste mai mult