Skip to content

Artistii sustin campania „Spune NU Hepatitei”

  • envelope icon

Vedete precum Holograf, Hi-Q, Vali Barbulescu sau Mihai Bendeac s-au alaturat unei campanii de educare si informare a publicului despre cum poate fi prevenita hepatita. Campania se numeste Spune NU Hepatitei si a fost demarata de Coreus Publishing impreuna cu Dr. Adrian Streinu Cercel. Se va desfasura pe parcursul a trei luni (iulie-septembrie), timp in care publicul va putea intra pe site-ul StreinuCercel.ro pentru a gasi mai multe informatii legate de acest subiect.

HOLOGRAF: De ce sa nu te bucuri in siguranta de toate lucrurile care iti fac placere. Alege sa ramai in cea mai buna forma pentru tine si prietenii tai! Vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B!

HI-Q: E atat de simplu fii sanatos si plin de energie! Mergi si vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B !

VALI BARBULESCU: Stiu ca de cele mai multe ori Romania este un exemplu de ignoranta si delasare. In multe domenii. Inclusiv in sanatate/medicina. Din pacate oamenii nu stiu sau nu inteleg faptul ca este mult mai usor sa previi decat sa vindeci. Hepatita A si B sunt maladii care pot fi prevenite foarte usor dar care dau foarte mari necazuri atunci cand afecteaza oamenii. Asadar, informati-va si apoi mergeti la un centru medical specializat pentru un vaccin ! Este un simplu gest ce va poate scuti de suferinta si va poate chiar salva viata !

MIHAI BENDEAC: Vaccineaza-te ca sa te poti bucura din plin de viata! Prin aceste testimoniale, vedetele doresc sa convinga cat mai multa lume sa se vaccineze impotriva hepatitei A si B, de a-ti face periodic setul de analize si de a respecta normele de igiena prin care te poti proteja de celelalte tipuri de virusuri hepatice.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *