Skip to content

Arty feat. Tania Zygar – The Wall (teaser)

  • envelope icon

Pot sune cu sinceritate ca aceasta este una dintre piesele a caror lansare o astept mai ceva ca pe un cadou de Craciun. Arty este unul dintre cei mai talentati upcoming DJs din ultimii ani. Ultimii 2 ani, ca sa fim mai precisi.

Artem Stolyarov pe numele lui, are doar 21 de ani si inca ne intrebam unde si de ce l-au tinut rusii ascuns pana in 2009. Tanarul DJ a lansat o multime de remixuri si piese originale sub label-uri cu greutate in sfera muzicii electronice: Armada Music, Anjunabeats, Vandit, Flashover Recordings, Black Hole Recordings sunt cateva dintre ele. Cu 9 piese ajunse in top 50 Beatport, DJ-ul rus va marca istoria muzicii trance. Pe cuvant!

Arty face trance si progressive si pare ca nimic nu-i va sta cale. Se pregateste in curand de lansarea celui de-al patrulea volum din seria Digitally Enhanced, iar acum va ofer un preview de la unele dintre piesele care se vor numara cu siguranta printre cele mai bune de anul acesta: The Wall. Vocea ii apartine Taniei Zygar, o frantuzoaica extrem de talentata care imprima o doza coplesitoare de emotie fiecarei piese pe care o canta. Enjoy! 😉

 

 

Sursa foto.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *