Skip to content

Arty – Kate (piesa noua)

DJ-ul rus Arty are o piesa noua – Kate. Zvonurile spun ca sursa de inspiratie a lui Arty pentru aceast track este o fosta iubita cu numele Kate.

Arty este fara doar si fara poate unul dintre producatorii anului in muzica trance. Are doar 21 de ani, iar eu vad piesele sale ca pe niste bijuterii tehnice groovy care suprind prin melodicitatea lor.

Single-ul Kate e una dintre aceste bijuterii. Va las sa il ascultati mai jos si astept parerile voastre ca sa vedem daca se potrivesc cu ale mele!

The Wall, piesa prezentata de Andra in decembrie, Rebound, Around The World (una dintre cele mai populare piese la Ibiza), respectiv remixurile pentru Sander van Doorn – Daddyrock si Ferry Corsten – Punk sunt doar cateva dintre highlight-urile lui Arty din prima jumatate a acestui an.

Recent, artistul rus a mixat in cadrul mega-evenimentului A State of Trance 500. Setul sau m-a lasat fara cuvinte. De atunci il am pe iPod si il ascult saptamanal.

Stilul sau este energic, melodic si pozitiv. Scriam zilele trecute pe Twitter ca daca sunteti tristi si doriti sa va bine-dispuneti va invit sa ascultati muzica lui Arty

Piesa Kate va fi lansata cu label-ul Anjunabeats abia pe 29 august. Ce parere aveti, intra pe repeat si la voi? :))

Citește în continuare