Skip to content

Asculta cele 12 piese calificate in finala Eurovision Romania 2013!

S-au incheiat cele doua semifinale Eurovision Romania 2013 si am aflat astfel care sunt cele 12 piese care se vor lupta pe 9 martie pentru a reprezenta Romania in finala celui mai popular concurs de muzica din Europa.

In cea de-a doua semifinala din aceasta seara au fost prezenti: Ovidiu Anton, Leticia, Mosquito, Alin Vaduva, Al Mike feat Renee Santana, Diana Matei, 9 Gardens, The Zuralia Orchestra,  ABCD, Elena Cirstea, Iustin Narcis Ianau, Claudiu Mirea, Andrei Leonte, Cristian Prajescu, Jul si Phaser.

Ultimele 6 locuri pentru marea finala ce are ca premiu un loc in concursul de la Malmo (Suedia) au fost adjudecate in urma votului juriului si al publicului care a avut la dispozitie 30 de minute pentru a vota prin telefon de catre: Narcis Iustin Ianau, Elena Cirstea, Ovidiu Anton, Cristian Prajescu, Al Mike feat Renee Santana si Andrei Leonte.

Ei vor intra in finala de pe 9 martie in ordinea 2,4,6,8,10 si respectiv 12, in timp ce finalistii din prima semifinala vor intra in concurs cu numerele 1,3,5,7,9 si respectiv 11. Sa ascultam piesele calificate in seara asta.

Seven – Narcis Iustin Ianau

Muzica: Dumitras Horatiu Dan, Narcis Iustin Ianau; Text: Narcis Iustin Ianau)

Spinning – Elena Cirstea

(Muzica si text: Cristian Faur, Elena Cirstea Muttart)

Run away with me – Ovidiu Anton

(Muzica si text: Ovidiu Anton)

The best thing in life is to love – Cristian Prajescu

(Muzica si text: Sergiu Rudichi)

What is love – Al Mike feat. Renee Santana

(Muzica si text: Mihai Alexandru)

Paralyzed – Andrei Leonte

(Muzica: Mike Eriksson, Johnny Andersson, Michael James Down; Text: Jonas Thander, Mike Eriksson)

Asa cum v-am obisnuit, am facut live-blogging si pentru semifinala 2 si avem pentru voi si cateva poze din culise, gratie colegului Kristofer care a fost in studio. Primele 6 piese calificate in finala Eurovision Romania le puteti asculta aici.

 Cine credeti ca merita sa ne reprezinte in Suedia la Eurovision?

Citește în continuare