Skip to content

Asculta cele 16 piese din a doua semifinala Eurovision 2013!

Astazi are loc ultima semifinala a Selectiei Nationale Eurovision 2013! Hai sa ascultam ultimele 16 melodii ce candideaza pentru postul de reprezentant al Romaniei in Suedia.

 

TVR organizeaza astazi a doua semifinala a Selectiei Nationale Eurovision 2013. Scopul final este alegerea unui finalist ce ne va reprezenta in semifinala de la Malmo din Suedia, acolo unde va avea loc concursul anul acesta.

Au fost inscrise peste 130 de piese anul acesta la Eurovision si numai 32 au trecut mai departe. Mai jos ascultam 16 dintre ele si va invitam sa pariati pe finalist si pe castigator.

Aseara a avut loc prima semifinala ce a decis primii sase finalisti, lucru care a dat nastere la o multime de controverse. Nu stim cine a votat astfel, insa daca se voteaza la fel in continuare, nu o sa facem o figura prea buna la Malmo.

1. Casa presei – „Un refren”
3. FreeStay – „Criminal mind”
5. Luminita Anghel – „Unique”
7. Cezar – „It’s my life”
9. Electric Fence – „Emilia”
11. Tudor Turcu – „Hello”

Iata care este ordinea intrarii in semifinala a doua ce va fi transmisa la TVR si pe www.eurovision.tvr.ro incepand cu orele 21:00. Nu uitati ca jumatate din decizie apartine publicului care va vota prin telefon.

Se va vota dupa ce Phaser vor inchide showul iar numerele de telefon sunt: 1267 pentru SMS (se poate vota de 11 ori pentru fiecare melodie) cu numarul de concurs al artistului preferat, sau sunand la 0900 160 9xx (in loc de XX tastati numarul respectiv). De exemplu, daca vreti sa votati Mosquito – Feel the same, votati 03, fiind a treia melodie din semifinala.

01. Ovidiu Anton
02. Leticia
03. Mosquito
04. Alin Vaduva
05. Al Mike feat Renee Santana
06. Diana Matei
07. 9 Gardens
08. The Zuralia Orchestra
09. ABCD
10. Elena Cirstea
11. Iustin Narcis Ianau
12. Claudiu Mirea
13. Andrei Leonte
14. Cristian Prajescu
15. Jul
16. Phaser

   

01. Run away with me – Ovidiu Anton (Muzica si text: Ovidiu Anton)

02. We are one – Leticia (Muzica si text: Radu Alexandrescu, Sandu Stefan)

03. Feel the same – Mosquito (Muzica: Gabriel Baruta; Text: Edi Enache)

04. Storyline – Alin Vaduva (Muzica: Kevin Borg, Simon Gribe, Alin Văduva, Aidan O’Conner; Text: Alin Vaduva, Kevin Borg, Alin Vaduva, Aidan O’Conner)

05. What is love - Renee Santana (Muzica si text: Mihai Alexandru)

06. Ma Ma He – Diana Matei (Muzica si text: Matei Diana, Alexandru Costel Gabriel)

07. All for naught – 9 Gardens (Muzica: Dan Secheli, Cary Shields; Text:Cary Shilds)

08. Sukar Transylvania – The Zuralia Orchestra (Muzica si text: Aurel Mirea)

09. Final de razboi – ABCD (Muzica: Gabriel Maga; Text: Cristina Haios)

10. Spinning – Elena Cirstea (Muzica si text: Cristian Faur, Elena Cirstea Muttart)

11. Seven – Narcis Iustin Ianau (Muzica: Dumitras Horatiu Dan, Narcis Iustin Ianau; Text: Narcis Iustin Ianau)12. I feel so high – Claudiu Mirea (Muzica si text: Daniel Alexandrescu, Claudiu Mirea)13. Paralyzed – Andrei Leonte (Muzica: Mike Eriksson, Johnny Andersson, Michael James Down; Text: Jonas Thander, Mike Eriksson)

14. The best thing in life is to love – Cristian Prajescu (Muzica si text: Sergiu Rudichi)

15. Wake me up – Georgiana Moraru (Muzica si text: Bourosu Victor, Iacob Paul)

16. Pour toi et pour moi – Phaser (Muzica: Florin Pop-Magda, Tinu Vidaicu, Oprisan Lucian, Birta Arnold, Dumitru Carina, Racz Radu, Paun Corian; Text: Dumitru Carina)

 

AICI puteti urmari alte articole legate de Eurovision 2013! Colegul Kristofer va asteapta la o partida de live-blogging si in aceasta seara, el aflandu-se in Camera Verde si fiind unul dintre bloggerii oficiali TVR pentru acest eveniment.

Citește în continuare