Skip to content

Asculta intregul album Avril Lavigne

Noul album semnat de Avril Lavigne apare oficial pe 1 noiembrie, insa pana atunci il putem asculta intr-un streaming gratuit. Discul ce ii poarta numele a fost promovat deja prin trei single-uri, dar ofera mai mult decat ne-au lasat acestea sa ghicim.

 

Avril Lavigne vine cu piese care sa se potriveasca si cu fanii care au crescut odata cu ea si isi aduc aminte de cand erau mai tineri (17) , un track potrivit cu petrecerile de vara si care suna putin cu ceea ce a incercat Taylor Swift sa faca pe 22 (Bitchin\’ Summer) si ceva pentru publicul foarte tanar si pasionat de electro, pentru ca Avril are inclusiv o piesa cu influente de dubstep si ceva k-pop (Hello Kitty). Evident, nu puteau lipsi baladele – cea cu sotul ei, Chad Kroeger – Let Me Go, Falling Fast sau Hush Hush, la care se adauga un power ballad – Hello Heartache. Avril include si melodiile in stilul care au facut-o cunoscuta, de pop-rock rebel si sincer – Here’s to Never Growing Up sau Sippin\’ On Sunshine si Rock n Roll.

Haideti sa ascultam Avril Lavigne mai jos.

Here’s to Never Growing Up a beneficiat de un videoclip in aceeasi tema, cu un bal tipic american, fiind primul single lansat de pe albumul ce ii poarta numele solistei canadiene, ajungand pe locul 20 in Hot 100. Cel de-al doilea single lansat, Rock n Roll nu s-a descurcat la fel de bine, urcand doar pe pozitia 91 in acelasi top al pieselor, dar s-a descurcat mult mai bine pe teritoriul Coreei de Sud, unde a ajuns pe 5. Let Me Go a fost lansata la jumatatea lunii octombrie, dar colaborarea cu sotul Chad Kroeger nu a fost lipsita de controverse, unii acuzandu-l pe cantaret pentru implicarea sa in proiect, in timp ce altii au apreciat duetul celor doi.

Cum vi se pare albumul Avril Lavigne? Aveti vreo piesa favorita

Citește în continuare