Skip to content

Asculta noul album Guess Who – Un anonim celebru

Dupa multe asteptari, astazi putem asculta cel mai nou album Guess Who – Un anonim celebru. Precedat de un single lansat anul trecut si un documentar in care aflam povestea acestui disc, acum putem asculta materialul la care rapperul a lucrat multa vreme.

Materialul contine 14 piese produse de Guess Who, Likeminded, DJ Khalil, Bekon, Phane, Mitza si MefX, mixate si materizate de Grasu XXL si Cristi Dobrica, la Okapi Sound Studio. Pe album îi putem asculta si pe Mitza, Nane, Irina Rimes, MefX, Junky, DJ Undoo, Feli, Blaga sau Tudor Chirila.

Albumul a fost realizat fara un deadline stabilit, pentru care s-a lucrat pana la cel mai atent detaliu impreuna cu instrumentisti si oameni cu experienta muzicala. Dupa cum mentioneaza si Guess Who, „Un Anonim Celebru” este un material cu un vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum, la concerte si nu numai.

Documentarul care a precedat lansarea acestui album il gasiti aici. Include momentele importante din cariera lui Guess Who, povestite chiar de el, de la lansarea primului disc si cum a inceput sa lucrez la al treilea.

Va place albumul? A meritat asteptarea?

Citește în continuare