Skip to content

Asculta piesele de pe coloana sonora Despicable Me 2

Coloana sonora a animatiei Despicable Me 2 a fost realizata de Pharrell Williams si alaturi de el il mai regasim pe Cee Lo Green cu piesa Scream si Heitor Pereira. Nici The Minions nu sunt uitati, fiind inclusi cu 3 piese haioase. PLAY!

Despicable Me 2 e una dintre cele mai asteptate animantii ale acestui an, iar Gru si minionii sai vor incepe o noua serie de aventuri. In plus, Minionii vor beneficia de propriul lor spin- off, programat pentru lansare in 2014.

Ascultati mai jos piesele, Pharrell e din nou responsabil pentru aceasta coloana sonora si avem deja cateva favorite.

Despicable Me 2 e inclus in topul animatiilor must see pentru anul acesta, iar muzica produsa de Pharrell il recomanda si pentru coloana sonora foarte bine gandita.

In ultima perioada producatorul a devenit din ce in ce mai prezent in industrie. Momentan se afla in Billboard Hot 100 cu doua piese – Robin Thicke – Blurred Lines, care a ajuns in aceasta saptamana pe locul 1, iar albumul cu acelasi nume suna promitator pentru ca poarta tot semnatura lui Pharrell pe partea de productie. Il mai putem asculta si pe hitul francezilor Daft Punk – Get Lucky si a lucrat si pentru noul album Jay- Z, Magna Carta Holy Grail.

Va place coloana sonora a filmului? Aveti deja o piesa favorita?

Citește în continuare