Skip to content

Asculta prima piesa post-mortem George Michael

Cum se intampla mai mereu dupa moartea unui artist, incep sa apara piesele ramase prin studio. De data aceasta, insa Nile Rodgers este responsabil pentru primul single post-mortem lansat de George Michael.

De fapt, nici macar nu e vorba de o piesa noua, ci de o varianta relansata a Fantasy, track care s-a regasit pe materialul Freedom/Waiting For That Day si pentru care George Michael a reinregistrat partea vocala cu putin timp inainte sa moara.

Inainte de a muri, artistul britanic incepuse sa lucreze si la un film documentar, Freedom, in care ii vom putea vedea pe Stevie Wonder, Elton John, Liam Gallagher si Mark Ronson si pe care chiar George Michael il nareaza, urmand sa fie lansat in curand. Atat acest nou single cat si documentarul faceau parte din planurile de relansarea ale artistului, care mai includeau si remasterizeaza discului Listen Without Prejudice, lansat prima oara in 1990. Vom putea asculta aceasta noua versiunea undeva la finalul lunii octombrie pentru ca surorile lui Michael au tinut sa continue munca inceputa de acesta. Cantaretul britanic a murit anul trecut, chiar de Craciun, insa cariera sa ramane impresionanta, fiind unul dintre cel mai bine vanduti artisti ai tuturor timpurilor.

Cum vi se pare piesa? Ati fi curiosi sa vedeti documentarul?

Citește în continuare