Skip to content

Asculta primul single Mandinga in noua formula – Aventura

Dupa ce Mandinga si Elena Ionescu au decis sa mearga pe drumuri diferite, trupa lanseaza astazi primul single in noua lor formula si intr-un featuring cu Erik – Aventura.

Recent, trupa Mandinga a interpretat in avanpremiera piesa Aventura in cadrul unui concert sustinut in Bucuresti, unde a avut loc botezul noii soliste, Barbara Isasi, o tanara talentata care a participat in 2013 in cadrul show-ului TV Vocea Spaniei.

Noile piese Mandinga vor fi atat in limba engleza, cat si in spaniola, iar muzica se va apropia de stilul pop si R&B, cu influente latino.

Noua componenta a trupei Mandinga: Ciupi la tobe (Romania), Barbara Isasi, voce (Spania), El Nino la percutie (Cuba), Zach la saxofon și la bas (Ro), Tony la trombon (Cuba), Omar la pian (Cuba) si, de asemenea, o noutate în trupa, Valera Busmachiu, din Republica Moldova, la trompeta.

Ultima oara cand am ascultat ceva de la Mandinga a fost la inceputul acestui an cand au colaborat cu Shift pentru Cand va fi mai rau, dupa ce in 2014 au lansat Ce poveste, in featuring cu Connect-R.

Ce ziceti de noua lor piesa? 

 

Citește în continuare