Skip to content

Asculta toate hiturile Beyonce in 6 minute!

Beyonce are o multime de hituri, dar cei de la Pentatonix au reusit sa le stranga pe toate in mai putin de 6 minute. Cunoscutul si simpaticul grup a cappella a venit cu un nou videoclip in care ne duce de la Bills Bills Bills pana la Grown Woman.

Pentatonix au devenit foarte populari pe Youtube, iar apoi succesulor lor i-a propulsat vedete ale unui show de talente si, in final, un contract cu o casa de discuri. Pentatonix lanseaza cel de-al doilea album de studio al lor, iar cand nu ne ofera propriile lor versiuni ale unor hituri, merg in turnee, succesul lor vanzand biletele foarte repede.

Urmariti intreaga cariera Beyonce in mai putin de 6 minute!

Chiar daca si-au atras succesul cu interpretarea hitului Telephone, Pentatonix au devenit foarte cunoscuti datorita istoriei muzicii pe care au realizat-o in urma cu ceva vreme. Videoclipul lor este foarte asemanator cu Evolutia muzicii usoare romanesti, realizat de Marta Cortuna.

Beyonce ne tot amana cu aparitia noului album, chiar daca au exista zvonuri ca ar veni cu ceva nou in decembrie, chiar cand Britney Spears isi lanseaza materialul de studio Britney Jean. Beyonce a plecat intr-un turneu mondial care a reusit sa stranga o suma frumoasa din incasari inca de la debut, chiar daca nu le-a oferit fanilor piese noi. Ocazional a cantat in concerte Grown Woman, piesa despre care se credea ca va fi primul single oficial si va fi lansat dupa showul pe care l-a avut la Superbowl.

Ce parere aveti, suna bine cele 26 de hituri in 6 minute?

Citește în continuare