Skip to content

Au inceput filmarile pentru Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

In 2017, Johnny Depp se reintoarce in rolul emblematic al Capitanului Jack Sparrow, pentru care a fost nominalizat la Oscar in 2004.

In luna februarie 2015 a inceput in Queensland, Australia, productia aventurii pline de umor „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, regizata de Espen Sandberg & Joachim Rønning. Pelicula reprezinta cel de-al cincilea film din franciza blockbuster inspirata de Parcurile Tematice Disney, care a obtinut 3,7 miliarde de dolari la box-office-ul international. „Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales” va fi filmat in totalitate in Studiourile Village Roadshow şi in locatii din Queensland, Australia.
Aruncat intr-o aventura cu totul noua, ghinionistul Capitan Jack Sparrow constata ca vantul nenorocului bate chiar mai puternic cand fantomele mortale ale piratilor, conduse de vechiul sau duşman, inspaimantatorul Capitan Salazar (Javier Bardem), scapa din Triunghiul Diavolului, fiind hotarati sa ucida fiecare pirat de pe mare… inclusiv pe el. Singura speranta de supravietuire a Capitanului Jack sta in cautarea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, care ii confera posesorului sau control total asupra marilor.

„Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
” va avea premiera pe 7 iulie 2017 şi va fi distribuit in tara noastra de Forum Film Romania.
Ati vauzt cine e personajul feminin principal al noului filmdin franciza?
 

Citește în continuare