Skip to content

(audio) Noua piesa Coldplay, feelslikeimfallinginlove, anuntata ieri. Concertele de la Bucuresti s-au incheiat cu o lectie despre iubire

Aflata in plin tuneu european, trupa Coldplay a inceput sa faca teasing si pentru noul lor single „feelslikeimfallinginlove”, prima piesa de pe viitorul lor album „Moon Music”.

Turneul european al trupei Coldplay continua pana pe 2 septembrie, urmatoarele spectacole fiind in Budapesta din 16 iunie, dar mesajale pe care muzicienii le transmit se duc deja catre un nou album si noi muzici.

Ieri, pe toate canalele media  Coldplay a anuntat oficial titlul noii piese ca fiind „feelslikeimfallinginlove” si au postat o imagine cu titlul piesei in fata unei luni holografice pe un fundal de culoare verde-cenusiu, scriind, de asemenea, ’21 iunie’ care se presupune ca este data de lansare a piesei.

In fragmente pe care Coldplay le-a impartasit, fanii pot auzi urmatoarele versuri: „Se simte ca si cum m-as indragosti / Poate pentru prima data / Baby, e in mintea mea / Tu sufli / Se simte ca si cum m-as indragosti / Imi arunci un colac de salvare / Asta e pentru o viata intreaga / Stiu”.

‘feelslikeimfallinginlove’ va fi prima piesa care va fi lansata de pe cel de-al 10-lea album de studio al trupei, ‘Moon Music’, despre care au spus ca este „aproape gata” la inceputul acestui an. Ascultati ‘feelslikeimfallinginlove’ mai jos:

Coldplay a sugerat anterior ca nu va mai lansa albume in anul 2025.In 2021, ei au declarat ca se apropie de sfarsitul perioadei in care scriu materiale noi.”Ei bine, stiu ca pot sa va spun: ultimul nostru album propriu-zis va fi lansat in 2025 si dupa aceea cred ca vom face doar turnee”, a spus Martin la acea vreme.”Poate ca vom face unele lucruri in colaborare, dar catalogul Coldplay, ca sa spunem asa, se termina atunci. Vom face 12 albume. Pentru ca este foarte mult pentru noi ca persoane sa cee ace investim emotional in realizarea lor. Imi place si este uimitor, dar este si foarte intens”, a spus el. „Simt ca, pentru ca stiu ca provocarea este finita, a face aceasta muzica nu mi se pare dificil, ci mi se pare ca „Asta este ceea ce ar trebui sa facem”.”

La Bucuresti, baietii de la Coldplay au fost foarte generosi cu spectatorii si, dupa o prima zi in care a fost huiduit invitatul special din Romania, Chris Martin a adus un mesaj special despre iubire.

”Aseara am sustinut primul nostru concert in Romania. M-am simtit socat, trist si cumva vinovat ca am facut ceva rau. Apoi m-am dus in pat si am incercat sa dorm si mi-am dat seama ca sunteti publicul nostru, ca va iubim neconditionat, nu puteti schimba asta. Calatorim in toata lumea, poate nu intelegem prin ce treceti voi, cultura voastra, dar stiu ca iubim lumea la fel, asta insemnand ca si pe romani. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi va iubim oricum. As dori sa schimbam ceva, ieri ati huiduit, asa ca azi as dori cinci secunde sa huiduiti mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduiala auzita. Sunteti cel mai tare public din lume. As vrea sa invit trei oameni pe scena. Nu conteaza de unde sunteti”, a spus Martin.

El a dedicat apoi piesa pe care urma sa o dedice victimelor incendiului de la Colectiv..

Trupa va fi cap de afis al Festivalului Glastonbury la sfarsitul acestei luni, cand va deveni prima trupa care va fi de cinci ori pe una dintre cele mai importaante scene Pyramid Stage, dupa ce a fost prezenta in 2002, 2005, 2011 si 2016.

Saptamana trecuta, Coldplay a impartasit o actualizare cu privire la initiativele de sustenabilitate pe care le-a implementat in cadrul turneului „Music Of The Spheres”.Acestia au declarat ca turneul a generat cu 59% mai putine emisii de CO2 decat turneul lor anterior pe stadioane din 2016 si 2017, depasindu-si propriul obiectiv de 50%.

De asemenea, s-a dezvaluit ca 7 milioane de copaci au fost plantati la nivel global datorita succesului spectacolelor live. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca trupa a promis ca va planta cate un copac pentru fiecare persoana care participa la turneu.

Citește în continuare