Skip to content

AVA – Am vorbit cu inima (Piesa noua)

AVA si-a lansat noul single Am vorbit cu inima, care aduce un concept  nou pe piata muzicala din Romania, atat in ceea ce priveste piesa, cat  si in privinta videoclipului, care imbina cultura urbana cu cea pop.

AVA a debutat in lumea muzicii la 16 ani, a devenit mai cunoscuta dupa participarea la Vocea Romaniei si a bifat pana acum colaborari cu nume mari din industria showbizzului romanesc, cum ar fi Smiley, Andra, Loredana, Delia, Damian Draghici, Antonia, Sisu, Puya si multi altii.

Desi un artist nou, AVA si-a propus sa faca din propriul proiect  un reper pe piata muzicala romaneasca, punand accent pe interpretarea  live si pe spectacol. AVA este un artist independent care  isi promoveaza piesele originale si doreste sa ajunga la cat mai multa  lume prin mesajul ei transmis prin muzica. Artista mai are si o alta pasiune, si  anume aceea de a preda canto la propria scoala, “Music City.

In luna aprilie, AVA a facut parte din concertul #Stars4Dreams de la Sala Palatului, eveniment la care s-au sarbatorit 30 de ani de fapte bune si la care au participat artisti precum Inna, Nicoleta Nuca sau Irina Rimes. Azi am vorbit cu inima mea a fost chiar imnul campaniei, cantat de AVA, cantec pe care acum il poti asculta mai jos.

 

Citește în continuare