Skip to content

O companie hoteliera din Dubai inchiriaza un avion privat de lux, exclusiv pentru petreceri in aer. La bordul aeronavei se afla o bucatarie, un dormitor spatios si sali de dans.

Ideea unui avion privat la bordul caruia se pot face petreceri in aer era pana acum imposibila. Insa a devenit o realitate datorita pasionatilor de petreceri, calatorii si experiente unice.

Five Hotels and Resorts, o companie hoteliera din Dubai si Zurich a achizitionat recent un avion privat de lux care poate fi inchiriat pentru petreceri la inaltime, in timpul zborului. 

Avionul, denumit 9H-FIVE (Nine-Hotel-Five), este disponibil atat pentru distante scurte, cat si pentru zboruri de lunga durata. Este unul dintre cele mai luxoase servicii oferite in momentul actual de industria ospitaliera din Dubai. 

Aeronava este un model TwoTwenty nou, creat de Airbus Corporate Jets, si are o cabina spatioasa dotata cu 16 locuri, o masa pentru opt persoane, un dormitor cu pat king-size si baie cu dus. 

Potrivit companiei, avionul poate fi inchiriat de catre oricine pana la o perioada de 12 ore si ofera diverse facilitati, in functie de nevoile pasagerilor. Printre acestea se numara o bucatarie spatioasa, echipa complet, si zone de relaxare in care sunt amplasate trei televizoare mari, cu diagonala ecranului de 140 de centimetri. 

In ceea ce priveste designul interior, avionul seamana mai degraba cu un hotel al companiei Five Hotels and Resorts si este iluminat cu ajutorul unei retele de lumini LED care isi pot schimba culoarea in functie de preferinte, asemenea unui club. 

De asemenea, la bord se afla si un sistem de boxe la care se poate pune muzica in functie de atmosfera dorita. In timpul zborului este asigurat si un serviciu Wi-Fi de mare viteza pentru ca pasagerii sa fie la curent cu tot ce se intampla pe internet sau pe retelele de socializare. 

De asemenea, compania va putea asigura si echipajul de zbor, compus dintr-un pilot, un copilot si trei stewardese. 

Pe langa toate facilitatile oferite la bord, compania hoteliera s-a angajat sa sprijine cu fiecare zbor proiectele ecologice care lupta cu incalzirea globala pentru a balansa poluarea produsa de aeronava.

Despre aceasta experienta gandita de compania Five Hotels and Resorts, directorul executiv Aloki Batra declarat ca „Poate fi o experienta personalizata, ultra-luxoasa si complet unica cu avionul privat. Compania noastra ofera sansa oricarui doritor de a calatori intr-un mare stil oriunde in lume.”

Avionul poate fi inchiriat pentru un pret care porneste de la 12.000 de euro pe ora, la care se pot adauga alte costuri, in functie de locul decolarii si destinatia finala.

Mai jos puteti descoperi alte experiente inedite organizate in aeronave.

Citește în continuare