Skip to content

Avril Lavigne – 17 (piesa noua)

Avril Lavigne canta despre vremurile cand avea 17 ani in cea mai noua piesa lansata de pe noul ei album.

La cateva luni dupa lansarea albumului Goodbye Lullaby, Avril Lavigne a anuntat ca un nou material este deja in productie insa casa de discuri a obligat-o sa astepte pana acum pentru promovarea noilor trackuri.

Impactul de pana acum a fost dezamagitor, a lansat doua single-uri fara succes prea mare iar acum avem un al treilea track promotional. 17 este extras de pe CD-ul ce ii poarta numele cantaretei si ne aduce aminte de sound-ul care a consacrat-o, fiind produsa de Martin Johnson. 

PLAY!

Planul de promovare pentru Avril Lavigne scartaie si nu este omogen. Desi trackurile promovate pana acum – Here’s to never growing up si Rock\’n\’roll au fost pozitive si s-au dorit a fi adevarate imnuri ale petrecerilor, coperta albumului aduce un iz dark, rock si prea serios.

Albumul va aparea pe 5 noiembrie si va include doua colaborari: una cu sotul ei, Chad Kroeger si alta cu idolul si prietenul ei, Marilyn Manson.

Back to basics. Sa fie asta reteta succesului pentru Avril?

Citește în continuare

Bipolar presents I am Paradise

bipolar aduce in premiera in Romania fratii brazilieni HNQO si Fabo in cadrul unui showcase al label-ului HOT CREATIONS, patronat de Jamie Jones. Lor li se alatura de asemenea in…

Citeste mai mult