Skip to content

Avril Lavigne – coperta album nou

Avril Lavigne lanseaza un nou album ce ii poarta numele si ne arata coperta ce include un portret de-al sau in rolul Black Swan!

Avril Lavigne a lansat doua single-uri de pe noul ei album insa niciunul nu a reusit sa atinga succcesul hitului Girlfriend. De altfel, acela a fost ultimul no.1 marcat de cantareata din Canada, cele mai recente 10 single-uri abia au reusit sa ajunga in top 20 sau top 10 in unele tari.

Desi noul material, al patrulea din cariera ei, era finalizat, dupa reactiile ignorante primite de Here’s to never growing up si Rock N Roll, Avril si LA Reid au decis sa intre inapoi in studio sa mai schimbe cateva piese pana pe 24 septembrie cand CD-ul este programat sa fie lansat oficial.

Reteta pop-rock a mers de minune in cazul lui Avril pana acum iar noile single-uri suna ok insa traim intr-o lume dominata de muzica dance, o lume in care dubstep-ul si EDM-ul cuceresc din ce in ce mai mult teren.

Albumul Avril Lavigne este asteptat cu productii de la Max Martin, David Hodges, Martin Johnson, inclusiv de la sotul sau, Chad Kroeger de la Nickelback, iar Avril i-a cooptat pe bunul sau prieten, Marilyn Manson pentru un featuring.  Asculta AICI primul single – Here’s to never growing up iar AICI al doilea promo-track – Rock\’N\’Roll.

Coperta noului disc pare destul de iconica si intunecata, fiind inspirata din lebada neagra. Iti place, mai are sanse Avril sa revina in topuri? 

Citește în continuare