Skip to content

Avril Lavigne feat Chad Kroeger – Let Me Go (single nou)

Avril Lavigne are un nou single, o colaborare cu sotul sau, Chad Kroeger. Liderul trupei Nickelback isi imprumuta vocea pentru Let Me Go, o balada de dragoste despre o relatie care nu mai merge.

Colaborarea dintre cei doi suna surprinzator de bine, daca luam in considerare diferenta lor de stil si abordare muzicala: stilul pop rock al lui Lavigne imbinat cu cel mai degraba hard rock al lui Kroeger. Piesa a fost produsa si scrisa alaturi de David Hodges, fost membru in Evanescence si o puteti asculta mai jos.

Avril Lavigne se pregateste de lansarea unui nou material de studio, al cincilea din cariera, care ii poarta numele. Pana acum cantareata canadiana a oferit doua single-uri de promovare : Here’s to Never Growing Up si Rock n Roll. Primul dintre ele a ajuns pe locul 20 in Hot 100 si pe 19 in US Pop Songs, in timp ce Rock N Roll a urcat doar pe 91 in Billboard Hot 100. Noul disc Avril Lavigne apare oficial pe 5 noiembrie, iar in preajma aceleiasi zi apare si un material Greatest Hits semnat de Nickelback.

Cum vi se pare noul single Avril Lavigne?

Citește în continuare