Skip to content

Avril Lavigne – Fly (videoclip nou)

Avril Lavigne a lansat un videoclip inspirationale pentru piesa Fly, track dedicat celor care participa la Special Olympics. In plus, Fly e primul cantec pe care cantareata l-a lansat dupa o pauza de doi ani.

Avril Lavigne a stat departe de lumina reflectoarelor ceva vreme, dupa ce a facut un anunt criptic ca e bolnava, fara sa precizeze insa mai multe detalii. La inceputul acestei luni, cantareata a povestit drama prin care a trecut, fiind diagnosticata cu boala Lyme, dupa mai multe vizite la multi doctori si incercari de diagnosticare. Canadianca a povestit cum a stat saptamani intregi in pat si cum uneori nici macar nu putea sa faca un dus pentru ca se putea tine pe picioare, insa intre timp s-a tratat si isi revine.

I went from doctor to doctor for about eight months until I found somebody that had the knowledge of Lyme disease and the experience of treating it. I actually knew I had it the whole time, probably since the summer, and was just up against a lot of doctors telling me, ‘You’re crazy, some of them were like, ‘It doesn’t exist.\’”

Fly e un charity single, iar toate incasarile pe care piesa le va aduce vor fi donate Special Olympics. Ultima oara cand am vazut ceva lansat de Avril Lavigne a fost la inceputul acestui an, cand a aparut videoclipul pentru Give You What You Like, cu cadre din filmul pe a carui coloana sonora se afla piesa cantaretei canadiene.

Va place piesa? Ce ziceti de ideea lui Avril de folosi Fly drept charity single?

 

Citește în continuare