Skip to content

Avril Lavigne – Give You What You Like (teaser video)

Avril Lavigne lanseaza un teaser pentru urmatorul sau videoclip, Give You What You Like. Piesa se afla pe coloana sonora a filmului Babysitter’s Black Book, asa ca trailerul contine si cateva scene din filmul produs pentru Lifetime.

E prima oara dupa ceva vreme in care Avril Lavigne lanseaza ceva, tinand cont ca la jumatatea lunii decembrie a anului trecut a facut un anunt socant, spunand ca e bolnava, insa fara sa ofere detalii suplimentare. Piesa Give You What You Like se gaseste pe cel de-al cincilea album al cantaretei canadiene, aparut in 2013 si care a avut un impact moderat.

Primul single pe care Avril Lavigne l-a lansat a fost Here’s To Never Growing Up, care a urcat pana pe locul 20 in Hot 100, insa in China si Japonia s-a descurcat cel mai bine, ajungand pe locurile 4, respectiv 1. Cea de-a doua piesa a fost Rock N Roll, urmata de controversatul Hello Kitty. Acest ultim single a fost gandit special pentru piata din Japonia, asa ca si videoclipul a fost pe masura, chiar daca Avril Lavigne a fost acuzata ca foloseste clisee neconforme cu realitatea si ii jigneste astfel pe japonezi.

Voi ati ascultat albumul lui Avril Lavigne?

 

Citește în continuare

H&M Studio - Resort Wear

Noi ne pregatim intens - la nivel mental, cel putin, de primavara! Simti si voi caldura soarelui pe pielea voastra? Cu acest gand in minte si suflet va aducem cea…

Citeste mai mult