Skip to content

Avril Lavigne – Here’s to Never Growing Up (videoclip nou)

Avril Lavigne nu vrea sa creasca si ne spune asta in cel mai nou single al sau – Here’s To Never Growing Up. Cantareata merge mai departe cu ideea si urca pe scena unui bal de absolvire pentru videoclipul care ne imbie la o viata in petreceri si mereu fun.

Avril Lavigne nu pare sa creasca, desi are 28 de ani si primul ei single, Complicated, a aparut la varsta cand Avril isi sarbatorea majoratul. Si acum o vedem pe skateboard, la fel ca in Sk8er Boi, rebela si pusa pe distractie, semn ca nu conteaza varsta din buletin ci felul in care te simti.

Here’s to Never Growing Up!

Pentru acest clip Avril venise initial cu o alta idee, dar a acceptat propunerea regizorului de clip cu tema de bal de absolvire.

I had my own concept for this video. And then last minute, we changed it because the director came up with a concept and the concept was just ‘prom.’ And that was really it.

We love to enjoy life and live in the moment. When we are having a special moment – whatever that is, like partying, or whether it’s being up on stage – it’s all about making the best of it and losing yourself in that moment, being care-free and just living it up.

Avril Lavigne se pregateste de lansarea unui nou album dupa ce in urma cu ceva vreme incheiase turneul prin lume si anuntase ca deja terminase procesul de inregistrare pentru noi piese. Pana cand avem parte de un nou disc Avril, in care sa vedem daca s-a maturizat sau nu, o ascultam cu acest cover dupa Nickelback.

Cum vi se pare Here’s To Never Growing Up?

Citește în continuare