Skip to content

Avril Lavigne se saruta cu o femeie in videoclipul Rock \’n\’ Roll

Avril Lavigne incearca un sarut lesbian in noul ei videoclip! Rock\’n\’roll este unul dintre cele mai FUN clipuri din muzica pop din 2013!

Avril Lavigne se straduieste sa atraga atentia asupra noului ei videoclip printr-un sarut cu o femeie si o face foarte bine! Solista nascuta in Canada are un mesaj simplu Let\’em know that we still ROCK\’N\’ROLL.

Videoclipul celui de-al doilea single promovat de pe albumul ce ii poarta numele cantaretei este unul dintre cele mai amuzante si energice lansate de ea pana acum. De altfel, aduce distractia si amuzamentul inapoi in muzaica pop, era cazul sa vedem un visual de genul asta.

Rock\’n\’roll are o multime de elemente animate inserate si este profund marcat de moartea soferului alcoolic, deces care le determina pe cele doua eroine sa se consoleze una pe alta. Clipul a fost regizat de Chris Mars Piliero, cunoscut pentru I wanna go al lui Britney Spears!

Noul album Avril Lavigne va ajunge in magazinele online si offline pe 24 septembrie iar coperta o vezi AICI.

Primul single promovat a fost Here’s to never growing up fiind produs de Avril si sotul sau, Chad Kroeger de la Nickelback, alaturi de Martin Johnson. Impreuna au lucrat si pentru track-ul pe care l-ai ascultat mai sus unde l-au cooptat si pe genialul Max Martin.

Ce parere ai de clip, de product placement si de ironia de la inceput?

Citește în continuare