Skip to content

Azi se implinesc 58 de ani de la nasterea lui Michael Jackson

In urma cu 58 de ani, pe 29 august 1958, in oraselul Gary , Indiana , s-a nascut cel ce urma sa devina cunoscut ca Regele Muzicii Pop.

 

Michael Joseph Jackson ramane in istorie ca cel mai de succes entertainer al tuturor timpurilor, fapt confirmat si de Guinness World Records.

Contributia lui in ceea ce priveste muzica, dansul si moda, alaturi de mult prea mediatizata sa viata personala, l-au transformat intr-o figura publica cunoscuta la nivel global de-a lungul a mai mult de patru decenii.

In urma cu 7 ani decesul lui Michael Jackson a surprins deopotriva atat familia sa cat si fanii. Pe 25 iunie 2009, artistul a murit din cauza unei supradoze administrate accidental din medicamentul pe care il folosea ca somnifer, vina asupra acestui fapt fiindu-i ulterior atribuita medicului sau, Conrad Murray. Atunci, zeci de mii de oameni au iesit in strada in lumea intreaga ca sa cante si sa danseze in amintirea lui.

Astazi amintirea artistului ramane la fel de vie in inimile tuturor. Dincolo de mostenirea muzicala uriasa, Michael Jackson a lasat in urma sa trei copii: Prince Michael, Paris Micheal Katherine si Prince Blanket Michael II.

Care este piesa voastra preferata de la Michael Jackson?

Citește în continuare