Skip to content

BENETONE Band la The Artist Studio

Concert Benetone Band la The Artist Studio din Bucuresti, o seara speciala glamour si electrizanta, pe 8 Martie 2013.

BENETONE Band si-a propus sa sarbatoreasca 8 Martie intr-un mod special, care sa transforme fiecare prezenta feminina intr-o diva al carui loc este in lumina reflectoarelor. Daca vrei sa petreci o seara incendiara, plina de surprize si classic rock, te asteptam la evenimentul organizat de BENETONE Band in The Artist Studio (Str. Selimbar, nr. 1).
 
De la ora 22:30 in club&lounge-ul bucurestean se va afla, alaturi de BENETONE Band, Denisa Hazaparu – professional make-up artist. Ea va asigura celor prezente un look  ale carui cuvinte-cheie sunt ”glamour” si ”electrizant”. 

Iar pentru ca o seara dedicata femeilor nu putea sa fie lipsita de fashion, cea de-a doua invitata speciala este Luiza Clinciu – fashion designer. Ea o sa va povesteasca despre brand-ul ”Facute de Luiza” si o sa va dezvaluie care e secretul hainelor cu personalitate. Iar cele mai curajoase, care vor pasi in lumina reflectoarelor, vor primi un cadou-surpriza. Care? Va lasam sa il descoperiti pe 8 martie 2013. 
 
Pretul unui bilet de intrare la evenimentul de pe 8 martie este de 20 RON. Rezervarile pot fi facute la numerele de telefon 0758.111.179 si 0758.111.170. Va asteptam vineri… in lumina reflectoarelor!
 
Benetone Band, o seara speciala de 8 Martie in The Artist Studio din Bucuresti! 
 
Vezi aici ce petreceri mai au loc in weekend.

Citește în continuare