Skip to content

Best of Sander van Doorn (playlist)

  • envelope icon

Sander van Doorn este fara indoiala unul dintre cele mai importante nume ale muzicii electronice din ultimii zece ani. Avand in spate o experienta de peste 8 ani de zile, Sander van Doorn produce pe banda rulanta single-uri si remixuri care ajung in atentia lumii cu mult inaintea lansarii lor. Astazi imi propun sa trec in revista cateva dintre cele mai cunoscute opere muzicale ale sale.

Activand si sub nume precum Purple Haze si Sam Sharp, Sander van Doorn (pe numele sau real Sander Ketelaars) calatoreste anual zeci de mii de kilometri pentru a ajunge la gig-urile pe care dj-ul olandez in varsta de 31 de ani le sustine in toate colturile lumii. Sander spunea intr-un interviu ca cel mai bun loc pentru a testa o productie noua este ringul de dans. Ei bine, toate productiile din lista de best of de mai jos au trecut prin aceasta etapa.

Sunt cunoscute, au fost foarte cautate la vremea lor, iar acum o parte dintre ele sunt oldies but goldies. Am incercat sa pun track-urile in ordinea in care au fost lansate oficial.

1. Armin van Buuren – Control Freak (Sander van Doorn Remix) (2006)

2. Sander van Doorn – Grasshopper (2007)

3. Wamdue Project – King Of My Castle (Sander van Doorn Remix) (2007)

4. Sander van Doorn vs. Robbie Williams – Close My Eyes (2009)

5. Sander van Doorn & Marco V – What Say? (2009)

6. Sander van Doorn pres. Purple Haze – Bliksem (2009)

7. Sander van Doorn – Daisy (2010)

8. Sander van Doorn – Reach Out (2010)

9. Sander van Doorn feat. Carol Lee – Love Is Darkness (2011)

10. Sander van Doorn – Koko (2011)

Sander van Doorn si-a asociat numele de-a lungul carierei, prin productiile sale, cu artisti precum Robbie Williams, Tiesto, Armin van Buuren, Sia, The Killers sau Depeche Mode. Acestea sunt cele mai importante nume cu care Sander a colaborat.

O parte dintre piesele amintite mai sus le vom auzi vineri la Arenele Romane, in cadrul evenimentului Eleve 11 by Sander van Doorn. Pana atunci va invit sa cititi interviul exclusiv Urban.ro cu Sander van Doorn.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *