Skip to content

B’estfest 2008: prima zi

Dupa cum stiti din live-twitteringul meu de aseara, am mers la mult-asteptatul B’estfest, tinut la Romexpo.

A fost mai putina lume decat ma asteptam, insa lume buna (nu tu cocalari, nu tu pitzipoance – in afara de fetele in boxeri si bustiere care spalau barbatii la campania Axe, ma rog). De abia la Cypress Hill, care au cantat printre ultimii, a fost full, pe cand la Apollo 440 sau Alanis Morissette nu s-a prea inghesuit lumea. O sa trec rapid peste showurile Apollo 440 si Alanis fiindca nu m-au impresionat atat de mult, si nici nu mi s-a parut ca au reusit sa miste publicul… Sau poate doar aveam eu asteptari mai mari? 🙁

Showul Cypress Hill in schimb a fost genial! Chiar daca au urcat pe scena cu o intarziere de aproximativ 30 de minute, a meritat pe deplin. Scena, proiectii, joc de lumini ca lumea, sonorizare buna (mega bass!), s-a aruncat cu fulgi (da, fulgi, pene… din alea cu care ai umplute pernele). Toata lumea striga, fredona, se misca pe beat, mai faceau si putin pogo… iar baietii au comunicat cu publicul incontinuu. Evident, au bagat si clasicele texte: „It’s our first time in Romania, and we love it here! You mf know how to party!„. La melodia cu „we wanna get hiiiigh, so high” toti au inceput sa-si faca de cap cu Maria si Ioana in jurul nostru… hehehe. Concluzia? Atmosfera superba, Cypress Hill au facut un super show! Au incheiat seara cu „Rap Superstar„, am fost dezamagita ca n-au cantat si „Tequila Sunrise” si „Lowrider„.

Persoane publice zarite (de mine sau de altii): Dana Rogoz, Nashu de la Sistem, Dan Fintescu, Dox, K-gula, Raku si Yolo de la Zale, Grasu XXL… Eu am fost acolo cu Buddha, Connie, Junky & iubita lui, Groovey, si ne-am mai intalnit pe parcursul serii cu Zoso, Piticu, Nihasa, Yoz, Gogu Kaizer, Maxi, etc.

Voi reveni cu alte impresii duminica, dupa a 3a zi a festivalului 🙂 Sa ma mai urmariti pe Twitter, fiindca voi face si atunci live-twittering!

Va invit sa vedeti poze / recenzii si la: Zoso, Metropotam, Buddha, Piticu, Gogu Kaizer, Maxy, E!Magic – B’estfest.

Credit poze: Viorel Mocanu (drepturile ii apartin in totalitate, NU aveti voie sa le preluati fara acordul sau!) Multumiri speciale lui Zoso :X

Citește în continuare