Skip to content

Beyonce a inceput turneul Mrs Carter World Tour (poze, video)

Beyonce a inceput aseara turneul care o va duce prin intreaga lume – Mrs. Carter World Tour. Concertul de la Belgrad a fost primul dintr-o lunga serie prin Europa care insa ne sare si ajunge direct in S.U.A.. Pana cand avem sansa sa o ascultam si pe la noi, avem poze de la showul incendiar de aseara.

Sarbii au fost primii norocosi, turneul debutand in fata a peste 20 de mii de oameni la Kombank Arena, iar Mrs Carter va continua sa se plimbe prin lume, avand 65 de date stabilite pana acum. Evident, showul a cuprins multe shimbari de costume, o coregraife impecabila si efecte pirothenice. Chiar daca Beyonce inca nu a oferit vreun nou material, setlistul a cuprins numeroaser hituri, inclusiv unul extras din epoca Destiny’s Child si a incheiat cu un cover Whitney Houston – I Will Always Love You.

Tribut Whitnewy Houston + Halo

Gardoreba cantaretei este semnata de Julien Macdonald, Dean & Dan Caten (DSQUARED) si Emilio Pucci, in timp ce pantofii sunt realizati de Stuart Weitzman.

Mai multe date despre acest turneu gasiti aici. Londonezii au reusit sa faca sold-out showul in cateva minute, record intrecut doar de The Rolling Stones, care in mai putin de zece minute au vandut o arena intreaga. Beyonce ne tot tine in priza pana la aparitia unui nou material, iar pana acum am putut sa asculta doar un scurt teaser in noua reclama pentru o bautura racoritoare a carei imagine diva este. In urma cu ceva vreme ne-a oferit un mix din doua piese care ar trebui sa ne inspire putin in legatura cu materialul care sta sa apara si e inclus in cele mai asteptat albume ale anului 2013.

Cum vi se pare showul? Ati vrea sa o vedeti live in acest turneu?

Citește în continuare