Skip to content

Beyonce, Eminem si The Weeknd canta la Coachella 2018

  • envelope icon

Cu siguranta ati auzit de festivalul Coachella, care are loc in California, daca nu pentru muzica, pentru trendurile pe care le genereaza in street fashion. Coachella nu e doar un festival muzical ci si o adunarea a socialites si puteti vedea o multime de vedete prezente, insa pe noi ne intereseaza cine urca pe scena anul acesta.

Asa cum a promis si era de asteptat, Beyonce va canta anul acesta, dupa ce in 2017 a fost nevoita sa se retraga din cauza sarcinii avansate. In locul sau a venit Lady Gaga, ceea ce a insemnat ca Mother Monster a fost prima femeie headliner a acestui festival de la Bjork din 2007 incoace.

Eminem va fi la prima sa aparitie la festivalul californian, desi a mai urcat pe scena ca invitat special al lui Snoop Dogg si Dr. Dre in 2012. Era de asteptat sa fie prezent la marile evenimente muzicale ale acestui an pentru a lansat recent un nou album, Revival, si trebuie promovat. The Weeknd, in schimb, nu e deloc strain de Coachella, va fi o noua aparitie la 3 ani dupa ce si-a facut debutul in 2015. Pe lista artistilor care vor canta in weekendurile din aprilie se mai numara SZA, Jamiroquai, HAIM, Tyler the Creator, Post Malone, Migos, Miguel si Cardi B.

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *