Skip to content

Beyonce la MTV VMA?

  • envelope icon

Rihanna si Britney Spears s-ar putea sa aiba un competitor serios pentru cel mai bun show de la MTV VMA 2016, daca zvonurile se confirma.

 

O sursa a dat informatia ca Beyonce ar urca pe scena premiilor MTVsi tinand cont ca Bey a devenit deja cunoscuta ca lanseaza albume si videoclipuri atunci cand te astepti mai putin, nu ne-ar surprinde deloc ca a pregatit ceva fara ca nimeni sa stie.

In plus, Beyonce e nominalizata la nu mai putin de 11 premii pentru MTV VMA, asa ca in mod sigur va pleca acasa cu cateva trofee, deci de sa nu urce pe scena premiilor si cu un show aditional? Queen B a facut un super spectacol anul acesta la Super Bowl, cand invitatii erau de fapt Coldplay, formatia transformandu-se din main act in featuring la momentul aparitiei lui Beyonce.

Showul de la cel mai important eveniment fotbalistic al americanilor a fost doar platforma de lansare pentru Lemonade, un nou album vizual marca Bey. Anul acesta, pe scena MTV VMA mai urca si Rihanna, care primeste un premiu foarte important, dar si Britney Spears, aflata in plina campanie de promovare a noului ei album, Glory.

Ce ziceti, sa fie zvonurile adevarate?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *