Skip to content

Beyonce s-a dezbracat in GQ (poze)

Beyonce arata senzational pe coperta noului numar GQ! Este, cu adevarat, una dintre cele mai sexy femei ale secolului in care traim!

Beyonce incepe anul cu o aparitie spectaculoasa pe coperta GQ din SUA, promovand noua era din cariera ei si aparitia de la SuperBowl prin T-shirt-ul taiat ce ii descopera corpul, in prima aparitie de acest gen dupa nasterea fiicei sale cu Jay-Z la fix un an de la fericitul eveniment.

Suntem tare curiosi sa vedem si restul pozelor insa va trebui sa mai asteptam pana pe 15 ianuarie pentru asta. Intre timp, Queen Bee va fi extrem de ocupata in lunile care urmeaza. Pe 21 ianuarie va canta la ceremonia de inaugurare a noului mandat al lui Obama la conducerea Statelor Unite. Pe 3 februarie urmeaza pauza celui mai mare meci anul american iar dupa aceea ne asteptam la un documentar HBO, la albumul nou si multe single-uri.

Fosta membra a Destiny’s Child se pregateste sa ia lumea cu asalt cu planurile de promovare ce includ si un contract de 50 de milioane de dolari cu Pepsi, un turneu mondial si multe alte planuri.

Urmatorul ei material este unul dintre cele mai asteptate ale anului asa ca… 2013 e anul Beyonce! Esti de acord?

Foto: Terry Richardson pentru GQ

Citește în continuare