Skip to content

Beyonce si Destiny’s Child au castigat Superbowl 2013 (video)

Ce conteaza cine a castigat aseara meciul de fotbal american? Beyonce a facut un show spectaculos, iar reuniunea Destiny’s Child a fost punctul culminant al serii. La finalul celor 13 minute, cantareata a coborat de pe scena si a lasat arena fara curent.

Cele 13 minute de pauza din cadrul celui mai important meci de fotbal din sportul american sunt o onoare pentru orice artist invitat. Beyonce s-a ridicat la nivelul impus de atatia altii inaintea ei si a facut un super show live. Gurile rele spun ca a fost plictisitor si nu a venit cu nimic nou, apreciind ca Madonna s-a descurcat mai bine anul trecut.

Poate si pentru ca Beyonce s-a tinut de ceea ce stie: cantat perfect, dansat, fara prea multe artificii inutile, asezonat cu cel mai prost pazit secret din industria muzicala – reuniunea Destiny’s Child. Beyonce a cheltuit tot bugetul dat de Superbowl si ceva pe langa pentru a-si aduce o scena uriasa, fani in fata ei, lumini, proiectii video, artificii si alte efecte pirotehnice. A trecut prin cele mai cunoscute hituri ale ei, a dansat si a bifat inca o campanie PR de succes.

Ce a fost, urmariti mai jos!

 

Fiecare moment al spectacolului a fost pregatit in detaliu: intrarea maiestuoasa a lui Beyonce pe scena, cu silueta de lumini in spate, pana si intro-ul cu piesa Countdown si reclama Pepsi a fost gandita pentru a ridica tensiunea la cote expozive. Beyonce nu a fost spontana – miscarile de dans deja le cunoastem, dar nu puteau lipsi, partea cu ecranele din spate la Baby Boy am mai vazut-o la Billboard Awards cand a cantat Run the World (Girls), iar din reuniunea Destiny’s Child a oferit doua hituri majore. A fost un show al femeilor intr-un eveniment pentru barbati: Alicia Keys a cantat imnul Statelor Unite, a urmat Jennifer Hudson, iar Beyonce a incheiat seara alaturi de band-ul si trupa de dans formate exclusiv din femei.

Campania de PR a fost gandita excelent, fiecare teaser si fiecare poza postata pe conturile oficiale Beyonce a crescut tensiunea dinaintea momentului si ne-a dat indicii despre ce va oferi diva. Iar finalul a fost grandios, dupa ce Beyonce s-a dat jos de pe scena, arena a ramas fara curent timp de 30 de minute. Coincidenta sau nu, Beyonce a reusit sa faca o reclama foarte buna noului ei turneu.

Cantareata a dat deja publicitatii datele turneului de primavara: The Mrs. Carter Show va ajunge si pe la vecinii nostri, dupa care se va muta in America. Evident, reclama pentru acest turneu nu putea sa fie decat regala, potrivita cu statutul pe care Beyonce l-a primit, de Queen B.

Ce ziceti de showul de la Superbowl? A fost mai bun ca al Madonnei de anul trecut?

Citește în continuare