Skip to content

Billy Crystal este noul prezentator al premiilor Oscar 2012

Banuiesc ca nu mai este o surpriza pentru nimeni ca saptamana trecuta, Eddie Murphy a decis (de voie, de nevoie) sa refuze oferta de prezentator a celei de-a 84-a editii a premiilor Oscar. Motivul este retragerea fortata a lui Brett Ratner, producatorul de anul acesta, care a spus tot felul de lucruri care nu au fost pe planul sefilor mari:)
Si pentru ca Oscarul bate la usa, au gasit rapid nu unul, ci doi inlocuitori.
Producatorul Oscarului de anul acesta va fi Brian Grazer, iar prezentatorul- Billy Crystal

 
Dupa esecul de anul trecut, cand Anne Hathaway si James Franco au cam dat-o in bara, organizatorii au vrut sa mearga la sigur, si au apelat la un veteran,  pentru ca Billy Crystal si-a dovedit talentul de prezentator, nu o data, ci de 8 ori:)

Noul producator, Brian Grazer, este in bransa producatorilor de film de peste 25 de ani, si totodata un client vechi al Oscarului, el fiind nominalizat de 4 ori, iar in 2002, A beautiful Mind,  filmul produs de el, i-a adus un premiu Oscar pentru cel mai bun film.

Daca ma intrebati pe mine, as spune ca nu ma intereseaza atat de mult showul in sine, ci premiile:)

Ce ziceti de noul prezentator? Il preferati pe Eddie Murphy? Pe cine ati fi vazut voi in rolul de prezentator al premiilor Oscar?

Daca va e dor de tandemul Ratner/Murphy, atunci nu ratati filmul Tower Heist, care tocmai a avut premiera saptamana trecuta.

 

Citește în continuare