Skip to content

Blacklist feat. Carla’s Dreams – Tequila (videoclip proiect nou)

Un nou proiect muzical lanseaza primul single. Blacklist prezinta Tequila in colaborare cu Carla’s Dreams. Tequila a fost compusa si produsa de cei de la Blacklist in totalitate, o piesa fresh cu un sound perfect pentru club.

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de Khaled Mokhtar, iar styling RDStyling. “Suntem onorati sa lansam prima noastra piesa chiar cu cei de la Carla’s Dreams. Le suntem recunoscatori si le multumim pentru incredere, pentru ca avem nevoie de sustinere”, au declarat Blacklist.

“Blacklist ne plac foarte mult, asa ca atunci cand ne-au propus sa colaboram pentru piesa ‘Tequila’, am acceptat imediat. Noi am ascultat si alte piese ale lor si putem spune ca este un proiect muzical care va avea succes si care merita sustinut. Le dorim ca publicul sa fie alaturi de ei.”, au spus Carla’s Dreams.

In perioada urmatoare, Blacklist vor lansa si alte piese compuse si produse de ei. Carla’s Dreams a lansat mai multe piese in ultima perioada: “Beretta” cu peste 18 milioane de vizualizari in aproape 2 luni de la lansare, “Frica” – aproape 6 milioane de vizualizari, “Inima” cu Delia care este locul 2 in trending pe YouTube, cu aproape 4 milioane de vizualizari intr-o saptamana.

Cum vi se pare aceasta colaborare? Ce ziceti de noul proiect?

Citește în continuare