Skip to content

Blaxy Girls – Mi-e dor (Piesa noua)

Pe contul de YouTube al casei de discuri Roton a fost urcata cea mai noua piesa a fetelor de la Blaxy Girls, Mi-e dor, varianta in limba romana a piesei Miss you, care a fost lansata acum o luna.

Mi-e dor este de ceva timp pe net, iar fetele au cantat-o deja si pe la cateva emisiuni TV.

 

Blaxy Girls au dat lovitura cu If you feel my love in 2007, ajungand chiar pe locul 2 in topurile romanesti. In 2008 au partiicpat la selectia nationala Eurovision cu piesa Dear Mama, dupa care nu prea am mai auzit lucruri notabile despre ele.

In 2010 au lansat albumul Save the World, iar piesa cu acelasi nume a beneficiat si de un videoclip foarte interesant. Anul trecut ne-au cantat despre Mr. & Mrs. President, iar acum iata ca revin cu doua piese, atat in limba romana, cat si in engleza.

Sincer, e de apreciat ca n-au fost si ele furate de curentul popcorn si lanseaza in continuare piese in genul celor care le-au consacrat. Imi place ca fetele canta atat in limba romana, cat si in engleza si din ce-am observat, au mai nou si cateva influente din zona de dubstep.

Piesele Miss You si Mi-e dor au fost produse, evident, de Costi Ionita, cel care le-a si lansat pe cele 5 fete in muzica. Imi place mai mult piesa in varianta engleza, care va beneficia si de un videoclip in lunile care urmeaza.

Cu riscul de a primi cateva injuraturi de la fani, refrenul variantei in romana imi suna usor a manea, dar asta e doar parerea mea.

Voua cum vi se par cele doua piese? Care dintre ele va place mai mult? Mai au sansa fetele de la Blaxy Girls sa atinga succesul inregistrat cu If you feel my love?

Citește în continuare