Skip to content

Blink-182 se reuneste cu Tom DeLonge pentru un nou album si un turneu mondial de 70 de concerte. Trupa ajunge in Europa in toamna anului viitor

Mark Hoppus si Travis Barker se vor reuni cu membrul fondator Tom DeLonge pentru 70 de turnee intre 2023 si 2024 in cadrul turneului mondial „We’re coming”, dar si pentru promovarea noului album, primul single fiind deja disponibil publicului larg. Melodia marcheaza prima data cand trioul a inregistrat in aceasta formula in ultimii zece ani.

Legendara trupa rock a anuntat turneul si noul album cu un videoclip al fanilor, care printr-un joc de cuvinte tendentios in limba engleza, acestia isi exprima dorinta ca trupa „sa vina” in diferite moduri. De altfel, majoritatea videoclipurilor lansate de trupa au jocuri de cuvinte sau imagini considerate neadecvate, insa acest tip de prezentare face parte din brandingul trupei.

O data cu acest video, trupa si-a deschis si pagina de Instagram, care a ajuns deja la peste 2.4 milioane de urmaritori.

Turneul mondial va include concerte in America de Nord, Australia, Europa si America Latina, iar biletele pentru turneul lui Blink-182 vor fi puse in vanzare la ora 10 A.M., luni, 17 octombrie, pe site-ul trupei, blink182.com.

Momentan, turneul cuprinde 70 de concerte, care incep in martie 2023 si se termina in februarie 2024, iar perioada in care acestia pot fi vazuti in Europa este 2 septembrie – 15 octombrie 2023.

DeLonge si Hoppus au fondat Blink-182 in 1992, iar Barker s-a altaurat ca baterist in 1998. Trioul a avut mai multe momente de pauza, DeLonge concentrandu-se pe trupa sa Angels & Airwaves, dar regrupandu-se pentru turnee si albume noi.  

Tom DeLonge a parasit Blink in 2015, iar in prezent scrie romane si inregistreaza muzica cu propria sa trupa, Angels and Airwaves. Totodata, acesta a studiat OZN-urile, fiind chiar si producator executiv pentru seria documentara „Biroul Federal de Investigații Extraterestre” care a fost difuzata la HISTORY Channel Romania.

Recent, Travis Barker a colaborat cu alti artisti – inclusiv Avril Lavigne, Willow si Machine Gun Kelly – in timp ce DeLonge si-a anuntat intentiile de a regiza un film SF. Hoppus a fost diagnosticat cu limfom difuz cu celule B mari in stadiul IV in vara anului 2021, dar a confirmat ca tratamentul a avut succes.

Trupa Blink-182, fondata in 1992, a debutat cu „Cheshire Cat” (1995) si a cunoscut succesul mondial cu „Enema of the State”, aparut in 1999.

Cel mai recent album, „NINE”, a fost lansat in vara anului 2019, dupa ce albumul anterior, „California” (2016), a fost nominalizat la premiile Grammy.

Citește în continuare